ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

A magyartermekbolt.hu webáruházban kizárólag Magyarországon és kézzel készített termékeket találsz.  Igyekszünk minél több információt megosztani a termékekről, ha mégis valamiben nem vagy biztos, vagy valamit nem találsz várjuk kérdéseidet. Az oldal folyamatosan fejlődik, bővül a termékkínálat, a lista korántsem teljes. Azért, mert nem találod, amit szeretnél, még nagy valószínűséggel tudunk segíteni. 

Amennyiben egy bőr problémára keresel megoldást, szívesen segítünk tanácsainkkal.

A webáruházban történő vásárlás regisztrált és nem regisztrált felhasználók számára egyaránt lehetséges.  A regisztráció nem kötelező. A regisztráció gyors, nem kell rögtön minden adatot megadni. A Főoldalon lépj a Belépés/Regisztráció menüre. Először csak az e-mail címedre lesz szükség, ami alapján létrehozzuk fiókodat.  Erről kapsz egy értesítést e-mailben, mely tartalmazza kezdeti jelszavadat.

A fiókban megtekinthetők a legutóbbi rendelések, megadhatók és módosíthatók a szállítási és számlázási címek és szerkeszthető a jelszó, valamint az egyéb fiók adatok. További részletes tájékoztatást az ÁSZF tartalmazza.  ITT

A főoldalon a Belépés/Regisztráció menüben az Elfelejtettem a jelszavamat! menüpontra kattintva add meg az e-mail címed. Küldünk egy e-mailt a további teendőkről.

Ne felejtsd, nem tömegcikkeket vásárolsz, ezért a szállítási határidő: 3-14 nap is lehet. Minden rendelésről visszaigazolást küldünk, mely feltétele a szerződés létrejöttének. További részletes tájékoztatást az ÁSZF tartalmazza. ITT

 • Árak

A webáruházban megjelenített termékek vételára forintban értendők, az általános forgalmi adót és egyéb közterheket is tartalmazó módon (bruttóban) van feltüntetve. Az árak nem tartalmazzák a szállítási költséget, mely a rendelés utolsó fázisában kerül a termékek árához hozzáadásra.

 • Fizetés

Többféle lehetőséget kínálunk. Magyarországon belüli rendelés esetén tudsz fizetni azonnal bankkártyával, de az átvételkor történő fizetést is választhatod. Az utólagos fizetés esetén plussz költségek merülnek fel, legyen az bankkártyás, vagy készpénzes fizetés.

Kézbesítést kérhetsz házhozszállítással, de ennél rugalmasabb és olcsóbb, ha csomagautomatában, vagy partnerek átvételi pontjain veszed fel a csomagodat. Ez azért kényelmes, mert egész nap, vagy hosszú nyitvatartási időben tudod átvenni a csomagodat. Személyes átvételre telephelyünkön van lehetőség.

Mennyibe kerül a szállítás?

 • 25.000ft rendelési értek felett a szállítás INGYENES.
 • Házhozszállítás futárszolgálattal: bruttó 1800,-ft
 • Foxpost csomagautomatába történő szállítás: bruttó 1100,-ft. Csomagautomaták listája: https://foxpost.hu/csomagautomatak 
 • Személyes átvétel partnerünk átvételi pontjain, 0-5 kg csomagsúly között: bruttó 1100,-ft. Átvételi pontok listája: https://www.csomagkuldo.hu/atvevohelyek  
 • Személyes átvétel partnerünk átvételi pontjain, 5-10 kg csomagsúly között: bruttó 1800,-ft
 • Utánvétes szállítás esetén az utánvétkezelési díj + bruttó 299,-ft

Választhatok más szállítási módot?

A megrendelés véglegesítését követően nincs lehetőség a szállítási mód változtatására. Ennek egyrészt adminisztrációs és könyvelési okai vannak, másrészt a csomag elkeveredésének lehetősége is nagyobb.

Választhatok más fizetési módot?

A megrendelés véglegesítését követően nincs lehetőség a szállítási mód változtatására. 

Amennyiben az átvett árut vissza szeretnéd küldeni, ezt megteheted az átvételtől számított 14 napon belül Telephelyünkre.  Az „Elállási Nyilatkozat” kitöltött példányát is tedd bele légyszíves a csomagba. A szállítási díj visszaküldés esetén Téged terhel.

FONTOS!

Az egyedileg számodra készített termékekre, pl. általad kért felirattal ellátott ruházati- és használati cikkekre nem vonatkozik a 14 napos visszavásárlási garancia.

További részletes tájékoztatást az ÁSZF tartalmazza. ITT

KÉRDÉSEK ESETÉN

Lépj velünk kapcsolatba

  Kapcsolat

  Email: info@magyartermekbolt.hu

  Telefon: +36-20 326 8238