Ismerj meg engem!

Kedves Olvasó!

Örülök, hogy itt vagy az oldalamon és még jobban, hogy érdeklődsz tevékenységem iránt. Szeretném Veled megosztani  gondolataimat.

Több éves műszaki, kereskedelmi múlttal már régóta vágytam saját webáruházra.  Vásárlóként a természetes és környezetkímélő termékeket kerestem, melyek Magyarországon készülnek. Ez 15-20 évvel ezelőtt nem volt egyszerű feladat, sőt inkább lehetetlen. Ezért a külföldről behozott termékeket vásároltam, a kitudja hol élő, kit gazdagítva ezzel. Ugyanez történik, ha ma bemész a plázákban található láncok boltjaiba. Ráadásul a minőség, felhasznált anyagok eredete megkérdőjelezhető. Ezért érzem küldetésemnek, hogy magyarok magyar készítőktől vásároljanak és meggyőződésem, hogy jobb minőség érhető el itthon, mint amit külföldi láncok polcain találsz.

Az eltelt évek alatt szerencsére nagy változáson ment keresztül a magyarországi kis- és tömeggyártás. Örömmel látom, hogy rengeteg kézműves manufaktúra alapult, melyek minőségi termékeket készítenek, nagy gonddal.

Kiválogattam a készítők legjavát, de a lista kevésbé sem teljes. Személyesen néztem meg, hogyan készülnek a kisruhák, kozmetikumok, kerámiák, stb. Mára már a  dizájnt én magam alakítom, ezért egyes darabok máshol nem beszerezhetőek.

A baba- és gyerekruhák kizárólag Öko-Textil, vagy 100% pamutból készülnek, bőrbarát színezőanyaggal. Találsz köztük praktikus kétméretes darabokat is, így a baba nem növi ki őket olyan gyorsan. Egyes termékek névvel feliratozhatóak, így egyedivé tehetsz pl. egy ajándéknak szánt kis ruhát, táskát. A gyerekcipők is mind Magyarországon készülnek, szintén kézzel, alapos tervezést követően.

A szépségápolási cikkek mind natúr, vegán, kézzel kikevert készítmények. Nem tartalmaznak színezéket, parfümöt, SLS-t, parabéneket, kizárólag természetes alapanyagokból készülnek. Ezért valóban védik és feltöltik a bőrt, valamint a különböző bőrproblémákra tényleg hatásosak.  Azt nem is szükséges hangsúlyozni, hogy a babák, gyerekek bőrét a vegyszerrel teli krémekkel, tusfürdőkkel nem jó terhelni. A felnőtteknél már kialakult problémák is ezt igazolják, de a virágok, gyógynövények felhasználásával készült termékek segítenek a kezelésben.

A kézműves kerámiák közül különböző ízléseknek megfelelő stílusokat válogattam, felnőtt/ gyerek, fiatalabb/idősebb emberek számára. A kerámia termékek mesés kinézetének és magas minőségének köszönhetően nem csak saját részre ajánlott vásárolni, hanem akár a szeretteinket is bátran meglephetjük egy-egy darabbal, vagy készlettel. A kerámia virágok, bögre, csésze, kancsó, tányér, tál vagy dísztárgy tökéletes ajándék lehet születésnapra, névnapra, házassági évfordulóra, vagy akár csak úgy, a szeretetünk kifejezésére.

Egyes termékek az ajándékozott nevével is feliratozhatóak.

Ha esküvői köszönő ajándékkal szeretnéd meglepni a násznépet, arra is van pár ötletem.

A termékválaszték és a kínálat folyamatosan bővül, kézművesek jelentkezését is várom.

Remélem Te is találsz valami különleges, egyedi darabot az áruházban.

Üdvözlettel:

Jeszenszky-Csikós Tímea