Dekoráció

Kézműves kerámia bögrék-  Mi lehet olyan különleges bennük?

Kézműves kerámia bögréink rejtegetnek magukban több különlegességet is. Én már egy ideje nézegetem őket, de mindig találok bennük valami elbűvölőt.

Vásárokon sok látogató csodálja meg a bögréket, kerámiákat és amikor meglátják őket mindenki mosolyog, legyen nő, férfi, vagy gyermek. Pont ez a cél, mosolyt csalni az emberek arcára minden nap. Ezt a kellemes színekkel, formákkal és mintákkal érjük el.

Kialakításuk sem a véletlen műve. Azt a visszajelzést kaptam a vásárlóktól, hogy kényelmes a használatuk. A fogantyúk kényelmes tartást tesznek lehetővé, nem túlzottan nagyok, de az ujjunk nem ragad be. A bögre teste nem egyenes, hanem ívelt, pont belesimul a tenyérbe, ha körbeöleli a kéz. A perem ívelt követi a száj vonalát, így kényelmes inni belőle, nem folyik ki a folyadék. A görbe és szív alakú formák esetében sem kell aggódnod, hiszen az a rész, ahol iszunk belőle ugyanolyan ívelt, mintha kerek bögréből innál.

Egy kis segítség a választáshoz: Összességében legalább 100 féle variációban készülnek bögréink,valamint a hozzájuk illő tányérok, tálak, kannák, kiegészítők. Egyre több típus található meg a webáruházban, de a lista sosem lesz teljes. Ha valamit nem találsz meg, az nem jelenti azt, hogy nincsen. Vedd fel velem e-mailben a kapcsolatot: info@magyartermekbolt.hu, vagy a Facebook oldalon üzenetben és mielőbb válaszolok.

Formák: 3 féle hagyományos és formabontó kialakítás: szív, görbe és kerek alakú:

       

Színek, mindig vidámak, élénkek, 8 fő színvilág jellemző: piros, narancssárga, kék, zöld, türkiz, lila, mályva, citromsárga és árnyalataik:

       

Minták minden korosztály számára: 2 színű, szivárványos, állatos, gyümölcsös, növényi lenyomatos, ünnepi alkalmakra: karácsonyi, húsvéti.

Méret: 

pálinkás: 0.5 dl 

mini: 1.5 dl, eszpresszó kávé iváshoz ajánlom

2.5 dl, kapucsínó iváshoz és kisgyermekeknek ajánlom

3 dl: kakaó és tea iváshoz ajánlom

4 dl: szintén kakaó és tea iváshoz ajánlom

8-9 dl: egész napi tea adag egy bögrében

Hazai termék

Mint minden termék a webáruházban Magyarországon, magyar munkaerő által készített, így minden vásárlással támogatod a magyar piacot. A készítés során nincs automatizmus, kizárólag  kézi megmunkálással, nagy gonddal készülnek.

Mindennapi használatra alkalmas

Nem igényelnek különleges bánásmódot. Az alapos, többszöri kemencében történő kiégetés miatt bátran teheted őket mikrohullámú sütőbe és mosogatógépbe is.

 

Neked melyik a személyes kedvenced?

Itt tudsz választani közülük: Kézműves kerámia bögrék

 

 

 

Related Posts

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenhárom + 11 =