Hasznos tanácsok

HOGYAN JÁRUL HOZZÁ A TIPEGŐHÁLÓZSÁK A BABA- ÉS A MAMA NYUGODT ALVÁSÁHOZ?

Egy kisbaba nyugodt alvásához sok feltételnek kell egyszerre teljesülnie. Az anyukája nyugodt alvásához elég egy, ha a babája nyugodtan alszik.

HOGYAN JÁRUL HOZZÁ A TIPEGŐHÁLÓZSÁK A BABA- ÉS A MAMA NYUGODT ALVÁSÁHOZ? 

A kisbaba lassan tipegő babává cseperedik és egyre inkább körvonalazódik egy önálló személyiség. Hatalmas fejlődésen esik át, amint befogadja az őt körülvevő látványokat és hangokat. Izeg-mozog  egész nap és éjszaka, álmában is. Amint letesszük a kiságyba 2 másodperc múlva már ki is bújt a takaró alol.

A tipegőhálózsák igazi megoldás erre a problémára. Babád nem tud kitatarozni, így alvás közben állandó lesz a hőmérséklete. Ha a babát biztonságban tudja anyukája, akkor ő is nyugodtan tud aludni.

Próbálkozik a kúszással-mászással és az első lépésekkel, de még mindig sok időt tölt a földön és biztos nem ott, ahol mi szeretnénk, hiába a szép játszószőnyeg. A tipegőhálózsák erre a problémára is megoldást jelent. Hiszen ott huppan fenékre, ahol szeretne, vagy ahol sikerül. A tipegőhálózsákban hasra is fordulhat, nem fog megfázni. De ha már próbálkozik a járással, vagy már igazi mestere, egy kényelmes tipegőhálózsák nem fogja akadályozni a mozgásban.

Hiszen nappal is hordhatja a baba, nemcsak alváskor. Mivel a Magyartermékbolt tipegőzsákjai igazán stílusosak, ha az idő megfelelő, akkor babakocsiban is, az autóban is, hordozóban ülve viselheti a baba. Kényelmes és hamarabb kész leszünk az öltözéssel.

A tipegő alá télen ugyanúgy pizsamába, rugdalozóba öltöztetjük gyermekünket, mint ha takaróval takarnánk be, nyáron a nagy melegben elég egy rövid ujjú- vagy trikó body is.

Jellemzők:

  • Bályos minták:

Aranyos, a gyerekek által kedvelt mintákkal díszített: kislány, kisfiú és unisex. ÚJ, téli hangulatú nyuszis és szarvasos mintákkal is készül.  

  • Kétméretes:

2 méretet hidal át egy- egy hálózsák, így a teljes szezonban végig ki lehet használni.

  •  Pihe-puha, bőrbarát alapanyagok:

A  termék készítésekor bőrbarát és allergénmentes alapanyagokat használunk, így a legérzékenyebb bababőrrel is kíméletes. Ha biztosítani szeretnéd, hogy minél kevesebb mesterséges anyaggal találkozzon kisbabád bőre, ajánlom figyelmedbe natúr babápolási termékeinket.

  • Biztonságos és kényelmes:

Kellemes, nyugodt alvást biztosít babának-mamának egyaránt. A  kicsik gyakran szeretnek forgolódni alvás közben, de ezzel a tipegőhálózsákkal nem kell attól tartanod, hogy a baba kitakarózik. Tágas kialakításának köszönhetően könnyedén mozoghat benne, ami este és nappal is ideális. Napközben is kényelmesen tud kúszni, tipegni benne a lakásban.

  • Visszahajtható lábfej:

Lábrésze visszahajtható, így a gyermek könnyen tud benne totyogni, mászkálni, alvás közben nem fázik a kis lába.

  • Méret:

4 féle méretben készül, 10 hónapostól egészen 5 éves korig. A kétméretes kialakítás lehetővé teszi, hogy sokáig kísérje a gyermek növekedését.

  • Egyedi:

Bályos és egyedi mintákkal készülnek, a gyermeked örömmel fogja viselni. Ajándéknak is kiváló, a baba nevével még különlegesebbé varázsolható!

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1 × 2 =